Moseby 3D Bueskytter Løype

3D bueskyting kan best sammenlignes med buejakt i skog og mark.

Og jo mer variert topografi, jo mer utfordrende og spennende blir bueskytingen.

Vår nye løype ligger perfekt til ved Fredø skytterbane på Storbakken på Frei.

 

Her er det høydedrag og dype kløfter, fossefall og åpne sletter. Området har alt som skal til for å gjøre bueskytingen akkurat så morsom som vi liker den!

 

1 km løype 24 mål, med 30 dyr i størrelse 1:1. Alt fra Moskus, ulv og kronhjort, til krokodiller, fisker og fasaner. 

 

Mål 10 - Krokodille

 

 

Det finnes mange ulike dyrearter i Moseby. Det kan være en fordel å beskatte enkelte arter så bestanden ikke blir for stor! ;)

Når Christian bueskytter møter Bjørn

De fleste 3D buejegere er glad i dyr. Det er nok det som gjør de til 3D Bueskyttere og ikke til vanlige buejegere. Uansett rørende å være vitne til den kjærligheten som kan oppstå ute i naturen.

 

[Bilde: Christian fra Surnadal IL og Kjell Håvard fra Harøy Bogeskyttarlag]

Liggende Elk ved elvebredden

 

 

Utfordringene i en god 3D løype avhenger av hvordan topografien varierer. Moseby 3D Bueskytterløype følger Frei elva i et fint og kupert område.

Dette gir mange krevende oppover og nedoverskudd. Og tilfører løypa den lille ekstra kvaliteten som gjør løypa interessant og spennende å bruke.

Piler & Grillpølser!

Det er ikke alle idretter som fint kan kombineres med grilling av pølser. Vi bueskyttere vet å kose oss. Og etter en 4 timers skogsøkt så er det alltid tid for sosial pølsegrillemingling 

Oversikt 3D Løype 24 Mål

 

 

1. Oter - 2. Blåkatta - 3. Jerv - 4. Bæver - 5 Løpende hjort - 6. Rev - 7. Liggende elk - 8. Ugle/Fjellbukk - 9. Krokodille - 10. Grevling - 11. Bjørn - 12. Gaupe - 13. Fasan - 14. Rådyr - 15 - Kronhjort - 16. Ulv - 17. Tiur - 18. Bukk - 19. Ravn - 20. Coyote - 21 Moskus - 22. Troll - 23. Fisk - 24 Bukk.